FRI FRAKT ÖVER 499 KR | LEVERANS 1-3 ARBETSDAGAR

Grafiska posters

Posters med former och färger hittar du här i vår Shapes & Colors kategori. En mix av olika former och färger skapar kontrast, något som man ser i många av de posters du ser på denna sida. Och kontraster är något man jobbar mycket med i all slags inredning. Oavsett vilken stil du gillar bäst, så är det alltid en bra idé att använda sig av kontraster. Shapes & Colors består av ett brett utbud grafiska posters och illustrationer där formerna står i fokus. Färgerna går i behagliga och avskalade toner.

Populära affischer till vardagsrummet som passar lika bra själva, som i grupper med flera posters som matchar varandra i stil och färgnyanser. Shapes & Colors posters leker med olika geometriska figurer och grafiska uttryck. Det gör dem spännande och underhållande att titta på.

Stora posters till stora väggar

Vi har stora posters som är ända upp till 70×100 cm och de passar perfekt på stora väggar där konsten gärna får ta lite mer plats. Det passar också utmärkt att matcha en stor poster tillsammans med flera mindre. De olika dimensionerna skapar liv och blir ett fint inslag att vila blicken på. De minsta affischerna är 21×30 cm så det finns massa storlekar att välja på och goda chanser att hitta just den storlek du letar efter. Se alla tillgängliga storlekar genom att klicka in på den produkt du är intresserad av. Kom ihåg att vi också har ramar i passande storlekar – så du enkelt och snabbt kan hitta en ram till din poster.

Artsy Fartsy levererar posters i hög kvalitet till bra priser, så du enkelt kan dekorera ditt hem och väggar. Vi förhandlar konsttavlor till alla rum och som passar alla stilarter. Vi har en ambition om att vara din utvalda webbutik för posters och affischer till hemmet. Därför ser vi till att vårt sortiment alltid är uppdaterat enligt aktuella trender.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Are you in the right place?

Please select your store