GRATIS FRAKT FRÄN 499,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

INTEGRITETSPOLICY

Artsyfartsy ApS skyddar dina personliga upplysningar på bästa möjliga vis och vi kontrollerar löpande säkerheten på vår hemsida. Alla upplysningar behandlas förtroligt enligt personuppgiftslagen. De insamlade upplysningarna används enbart för att identifiera och hjälpa dig som kund hos artsyfartsy.se.

Dina personuppgifter behandlas endast av Artsyfartsy’s personal och vidarebefordras aldrig till tredje part. Artsyfartsy är förpliktad att upplysa dig om vilka av dina personuppgifter vi sparar samt vilka rättigheter du har i förbindelse med det. Om du vill ha information om dina personliga upplysningar ska du kontakta vår kundservice på [email protected] Du kan alltid be oss radera dina uppgifter.

Vi behöver följande upplysningar när du handlar hos oss:
Namn, adress, mobilnummer och mail.

Vi registrerar och vidarebefordrar endast de uppgifter som är nödvändiga för att leverera till dig.

Genom att skriva upp dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att Artsyfartsy ApS insamlar och behandlar dina personuppgifter (namn och e-mail) med syfte att skicka dig vårt nyhetsbrev. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke genom att skriva till oss på [email protected] eller säga upp nyhetsbrevet.

Personuppgifterna registreras hos Artsyfartsy ApS och sparas i fem år, varefter de raderas.
Vi samarbetar dessutom med en rad andra företag som sparar och behandlar data. Företagen behandlar uteslutande upplysningarna på våra vägnar och får inte använda dem för egna syften. Vi samarbetar endast med databehandlare i EU eller i länder som kan ge tillräckligt skydd av dina uppgifter.

Om du anser att uppgifterna om dig är felaktiga har du rätt att få dem ändrade. I några fall är vi förpliktade att radera dina uppgifter om du ber om det. Det kan t.ex. vara om dina uppgifter inte längre är nödvändiga i förhållande till det vi skulle använda dem till.

Du kan också kontakta oss om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med lagen. Du kan skriva till oss på [email protected]

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.