VI HAR FÖRLÄNGT RETURNERINGSTIDEN

RETURER

Alla köp hos artsyfartsy.se kan returneras inom 30 dagar från den dag du får varan eller den har levererats hos ombud. Om du har beställt flera olika varor i samma order, men de levereras separat, löper fristen från den dag du mottar den sista varan. Det är dessvärre inte möjligt att byta till en annan vara online, så om du vill göra ett byte ska du returnera den köpta varan och lägga en ny order.

Vänligen återanvänd såvitt möjligt samma förpackning som du fick varan i.

För att returnera en vara ska du skicka ett mail till [email protected] När vår kundservice har behandlat ditt ärende ska du själv se till att returnera varan.

Det kostar 79 SEK i frakt att returnera ett paket från Danmark med en eller flera artiklar. Beloppet dras av när vi återbetalar din betalning. Vi skickar en paketetikett via e -post som måste skrivas ut och läggas på paketet. Om du inte har tillgång till en skrivare måste du betala i paketbutiken

Kom ihåg att spara kvittot för försändelsen. Till dess den når oss är den under ditt ansvar.

Den returnerade varan ska vara i originalförpackning och får inte ha varit använd. Du har såklart rätt att se varan innan du returnerar den.

När vi har mottagit varan retur sätter vi in beloppet på det kort som användes vid köpet. Pengarna betalas tillbaka så fort som möjligt och oftast inom en vecka beroende av kortleverantör.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.
4,8
Baseret på 1,341 omdömen

Are you in the right place?

Please select your store