Snabb leverans | Enkel retur | Fri frakt från 499,-

RETURER

Alla köp på artsyfartsy.se kan returneras inom 30 dagar från den dag du mottagit varan eller den levererades till ombud. Har du beställt flera olika varor i samma beställning, men de levereras separat, löper tidsfristen från den dag du får den sista varan. Tyvärr går det inte att byta mot en annan vara online, så om du vill göra ett byte måste du returnera den köpta varan och lägga en ny beställning.

Återanvänd så mycket som möjligt samma förpackning som du fick produkten i.

För att returnera en vara måste du använda vår returportal

Det kostar 99 kr i frakt att returnera ett paket från Danmark med en eller flera varor. Beloppet dras när vi återbetalar din betalning. Vi skickar en paketetikett via e-post som ska skrivas ut och placeras på paketet. Om du inte har tillgång till en skrivare måste du betala i paketbutiken

Kom ihåg att spara kvittot för försändelsen. Tills det når oss är det ditt ansvar.

Den returnerade varan ska vara i originalförpackningen och får inte ha använts. Du har självklart rätt att se varan innan du returnerar den.

När vi fått tillbaka varan sätter vi in ​​beloppet på kortet som användes vid köpet. Pengarna betalas tillbaka så snart som möjligt och vanligtvis inom en vecka beroende på kortleverantör.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.

Are you in the right place?

Please select your store