Fri frakt från 499 kr.
Flash Sale upphör!

City Dreams – Martina Karlsson

110,00 kr419,00 kr
66,00 kr251,40 kr

City Dreams av Martina Karlsson är en vacker affisch som visar en kvinna sittande på en fönsterbräda, djupt försjunken i tankar med en cigarett i handen. De livfulla färgerna och detaljerna i konstverket drar betraktaren in i en värld av fantasi och dagdrömmar. Kvinnans tankfulla uttryck. Denna affisch är perfekt för alla som älskar konst som fångar essensen av stadslivet och drömmarna som följer med det. Tryckt på kvalitetspapper med en matt finish är denna affisch inte bara visuellt imponerande, utan också hållbar. Häng upp den i ditt sovrum eller kontor och låt den transportera dig till en värld av möjligheter. City Dreams av Martina Karlsson är ett måste för alla som älskar konst som berättar en historia och väcker fantasin. Skaffa dig denna vackra affisch idag och lägg till en touch av urban elegans till ditt rum!

Spara 40% på ALLA posters + 20% på ramar.
  • Fri frakt på beställningar över 499.-/899.-
  • Återlämna inom 30 dagar
PREMIUM-PAPPER

Alla våra affischer är tryckta på Premium-papper av högsta kvalitet. Pappret har en matt yta som är särskilt lämplig för konsttryck. Pappret är också FSC-certifierat och allt spill återanvänds.

EXCLUSIVE

“Vi samarbetar med några av dagens mest innovativa konstnärer som vi har speciella avtal med. Alla affischer som är märkta med “EXCLUSIVE” är exklusivt till salu hos ARTSY FARTSY.

FRAKT

Vi erbjuder gratis frakt vid köp över 499 kr om du bara köper affischer och fri frakt över 899 kr om du köper ramar.

Fraktpriset är 49 kr för affischer och 99 kr för ramar

Vi erbjuder retur inom 30 dagar efter mottagandet av ditt köp.

Artikelnr: 15966 Kategorier: ,

Kanske gillar du också...

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.

Are you in the right place?

Please select your store